LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

Vår mest mångsidiga SUV.
BYGG DIN EGEN

EN ELEKTRISK KNUFF

Nya Discovery kan fås med effektiv mildhybridteknik när du väljer en 6-cylindrig diesel- eller bensinmotor. Ett batteri används för att utnyttja, lagra och återföra energi som normalt går förlorad vid retardation och ger förbränningsmotorn en elektrisk knuff. Förutom mildhybrider erbjuder vi också ett stort antal laddhybrider. Läs mer om våra elektrifierade modeller här.

HÖJDPUNKTER

DESIGN

DESIGN

Förstklassig och målmedveten design med en lägre, bredare hållning.
MÅNGSIDIGHET

MÅNGSIDIGHET

Discovery tar mångsidighet till nya nivåer.
KOMPETENS

KOMPETENS

Discovery är perfekt för äventyrliga familjeutflykter.
TEKNIK I BILEN

TEKNIK I BILEN

Pivi Pro är vårt mest avancerade infotainmentsystem hittills.

DESIGN

KLICKA FÖR ATT INTERAGERA

UTFORSKA EXTERIÖREN

Designuppdateringar ger Discovery en lägre och bredare hållning. Från de nya strålkastarna och bakljusen till den förfinade kylargrillen och de nya stötfångarna. Förhöjd visuell harmoni i bakpartiet och nya 20-22-tumsfälgar förstärker bilens moderna design.
BYGG DIN BIL
MATRIX LED-STRÅLKASTARE

MATRIX LED-STRÅLKASTARE

Nya skulpterade strålkastare med distinkt karaktäristisk grafik och LED-strålkastare med matrix-teknik för att maximera synligheten.
BYGG DIN BIL
LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

En omisskännlig och målmedveten design. En mängd subtila och sofistikerade finesser gör den mycket mångsidiga Land Rover Discovery ännu mer premiumbetonad.
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

Land Rover Discovery R-Dynamic presenterar en övertygande kombination av sportig karaktär och mångsidighet. Med unika stötfångare, fälgar och bakljus.
LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

Metropolitan Edition kombinerar oöverträffad stil med funktionalitet, vilket resulterar i vår lyxigaste Discovery hittills. 22-tums diamantsvarvade fälgar och exklusiva svarta Land Rover-bromsok förstärker den urbana framtoningen på vägen, tillsammans med en grill och Discovery-text i Bright Atlas.

MÅNGSIDIGHET

7 SÄTEN

7 SÄTEN

258 liter


Den tredje sätesraden (tillval) gör att du enkelt får plats med sju vuxna passagerare. Ovanstående värde för våtvolym motsvarar en torrvolym på 172.

Våtvolym är industristandard och mäts genom att lastutrymmet fylls med vätska. Torrvolym mäts med VDA-kompatibla fasta block (200 x 50 x 100 mm) och anger den praktiskt användbara volymen i bilen.

SJU FULLSTORA SÄTEN

SJU FULLSTORA SÄTEN

Om du planerar resor med upp till sju personer, oavsett om det rör sig om dina vänner eller barnen, erbjuder vår 7-sitsiga Land Rover Discovery den perfekta vardagslösningen. Och med en teatersäteslayout, plus uppvärmda säten i alla rader, kan alla njuta av utsikten framåt med maximal komfort.
FUNKTIONALITET

FUNKTIONALITET

Från dörrarna till de dolda utrymmena. Det finns plats för allt i Land Rover Discovery. Praktiska funktioner som flera USB-C-laddningspunkter och möjligheten att konfigurera andra och tredje sätesraden med en knapptryckning, säkerställer oöverträffad flexibilitet.
ELMANÖVRERADE FUNKTIONER FÖR DIN BEKVÄMLIGHET

ELMANÖVRERADE FUNKTIONER FÖR DIN BEKVÄMLIGHET

Land Rover Discovery har en mängd olika funktioner som gör ditt liv enklare. Öppna och stäng bakluckan, även när du har händerna fulla, tack vare rörelsestyrning. Sätt dig på den eldrivna inre bakluckan när du är på utflykt eller behöver hjälpa barnen att ta av sig sina leriga stövlar.
SÄKERHET

SÄKERHET

Land Rover Discovery har säkerhetsbetyget fem stjärnor enligt Euro NCAP. En kombination av upp till fem ISOFIX-punkter, en rad förarassistansfunktioner som underlättar både körning och parkering och upp till åtta krockkuddar bidrar till att hålla familjen säker.

KOMPETENS

MILDHYBRIDMOTORER

MILDHYBRIDMOTORER

Renare. Effektivare. Mildhybridmotorer använder ett batteri för att utnyttja, lagra och återföra energi som normalt går förlorad vid retardation. Finns endast till D250-, D300- och P360-motorer.

TEKNIK I BILEN

Pivi har bland annat följande standardfunktioner:

- 10-tums pekskärm
- DAB digitalradio
- Ny design på gränssnittet
- Apple CarPlay® 1
- Android AutoTM 2
- Remote3

Du kan även dra nytta av följande förstklassiga funktioner:

- Snabbstart
- Artificiell intelligens
- Helt ny intelligent navigation4
- 2D- och 3D-kartor med automatiska uppdateringar
- Trafikinformation i realtid
PIVI PRO
INFORMATION I ETT ÖGONKAST
MERIDIAN™ SURROUNDLJUDSYSTEM
PROGRAMUPPDATERINGAR

PROGRAMUPPDATERINGAR

Din bil hålls aktuell med hjälp av programuppdateringar7. Bilens infotainment, telematik och olika styrmoduler kan alla uppdateras på distans för att säkerställa optimala prestanda. Det innebär att din bil bara blir bättre och bättre.
ONLINE-PAKET

ONLINE-PAKET

Online-paket8 9 med dataabonnemang ger dig fler uppkopplade tjänster via ett inbyggt SIM-kort, med tillgång till:

- Obegränsad medieöverföring
- Väderprognoser
TRÅDLÖS LADDNING

TRÅDLÖS LADDNING

Med hjälp av tillvalet trådlös laddning med telefonsignalsförstärkare kan du ladda kompatibla smartphones utan sladdar eller en dockningsstation. I bilen använder din telefon bilens antenn för att förbättra signalen och samtalskvaliteten.
SYSTEM FÖR RENING AV KUPÉLUFTEN MED PM2,5-FILTER

SYSTEM FÖR RENING AV KUPÉLUFTEN MED PM2,5-FILTER

Med tillvalet Nanoe™ -jonisering ökar förarens och passagerarnas välmående. När PURIFY-knappen aktiveras fångar det specialkonstruerade filtret upp finpartiklar i utomhusluften, t.ex. PM2,5 och luftburna allergener som damm och pollen.
BYGG DIN BIL

BYGG DIN BIL

Vår mest mångsidiga SUV. Använd konfiguratorn för att designa din perfekta Land Rover Discovery.
BYGG DIN BIL
LAND ROVER-TILLBEHÖR

LAND ROVER-TILLBEHÖR

Snyggt, robust och praktiskt. Ge din Land Rover Discovery en personlig touch med olika utvändiga och invändiga tillbehör.
SE TILLVAL OCH TILLBEHÖR

VÄLJ DIN LAND ROVER DISCOVERY

Hela modellprogrammet finns här, med ett brett urval av snygga designutföranden, prestandahjälpmedel och teknik.

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC SE

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC SE


LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC HSE

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC HSE


†Angivna värden är NEDC2 beräknade utifrån officiella WLTP-tester från tillverkaren i enlighet med gällande EU-lagstiftning.
Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2-utsläpp och bränsleförbrukning kan variera beroende på faktorer
som körstil, miljö+D4:D29-förhållanden, last, fälgval och monterade tillbehör. NEDC2 är värden
som har beräknats med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet.
Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.


Visa WLTP-värden.
WLTP är den nya officiella EU-testmetoden för att beräkna standardiserade bränsleförbruknings- och CO2 -värden för personbilar. Metoden mäter bränsle, energiförbrukning, körsträcka och avgasutsläpp. Syftet är att tillhandahålla värden som stämmer bättre överens med verklig körning. Bilarna testas med tillvalsutrustning och med en mer krävande testprocedur och körprofil.


1Motorberoende

2 Din bil är förberedd för Apple CarPlay. Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land,
se www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay för mer information.

3Din bil är förberedd för Android Auto. Tjänsterna som erbjuds av Android Auto är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land, se www.android.com/auto/ för mer information.

4 Land Rover Remote innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover- återförsäljare. Land Rover Remote-appen måste laddas ner från Apple App Store/Google Play Store.

5 Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

6 Kräver soldämpande vindruta på vissa marknader.

7 För uppdateringar krävs dataanslutning.

8 Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års prenumeration ingår och denna kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

9 Regler för ”fair use” (skäligt bruk) gäller. När 20 GB data har förbrukats inom en månad kan det hända att datahastigheter och funktioner i bilen försämras under resten av månaden.


För närmare detaljer kring reglerna för ”fair use” (skäligt bruk) kopplade till denna funktion, se villkoren för InControl Pivi Pro på
www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Uppspelningstiden beror på strömningsleverantör och videoinnehållets upplösning.
Med HD-video ökar dataförbrukningen avsevärt.


Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.​


Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc., vars slutanvändarvillkor kan gälla.
Android Auto är ett varumärke som tillhör Google LLC
Trifield och enheten med tre fält är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.
NanoeTM är ett varumärke som Panasonic Corporation.